Tuesday, December 6, 2011

Hayaki

port baru kitorg pagi-pagi. lepas breakfast team abis on air, saye sampai ofis, then mesti kitorg keluar pegi makan kat Hayaki ni. mula-mula ingat Ayah Ki nama dia, rupanya Hayaki. lokasi kat Uptown, sebelah restoran Village Park yg makcik Neelofa punye tu.. jual makanan pantai timur, bukak 24 jam. makanan dia not bad, cuma tak banyak choice. satu lagi masalah kat situ, susah parking. tapi everytime ke sana, saye tak drive, ok kan aje.. kalau kena drive fikir 2 kali gak nak ke sana sebab arking memang susah, nak-nak MBPJ asyik nak tow & saman je..




nasi lauk ikan


nasi kukus. tapi still tak boleh lawan nasi kukus Ilham


nasi dagang

nasi kerabu


my favourite pulut mangga


selain tu, ada mee kari, mee sup, kuih malas (cucur udang cicah sambal kicap), rojak buah, nasi ulam, nasi lauk ayam, dll. cubalah! :D

1 comment:

Nur Raihana Abd Rahim said...

hayaki tempat feveret saya melepak minum coffe masa duduk dekat kelantan dulu.old town takde,hayaki pon jadi la.:)