Tuesday, July 13, 2010

Wira Zone 10th anniversary

Sabtu (10 Julai), Zaff ada event kat Plaza Sentral, KL Sentral. bukan SuriaFM yang organised, tapi kite dijemput untuk buat showcase kat situ. walaupun Zaff dah jadi producer sekarang, tapi ada certain clients diorg mintak Zaff jugak jadi emcee dengan Tuah. Alhamdulillah, rezeki & i was so honoured. show tu sempena Wira Zone 10th anniversary (company yang supply electricity ke semua bangunan di area KL Sentral), ada karnival jugak & show tu berjalan dengan lancar, cuma crowd tak ramai walaupun artis best - Mila, Ezlynn, Dayang Nurfaizah & Zamani. area Plaza Sentral tu memang tak ramai orang, yang ramai, staf diorg je. kalau diorg buat kat KL Sentral, sure lagi gempak, situ memang orang ramai. harap-harap niat Wira Zone nak raise RM10,000 untuk dua rumah anak yatim & kurang upaya tercapai..


opie cakap area ni macam kat Singapore. oopps, perut terkeluar!



dengan penghuni Rumah Jagaan Kanak-kanak Kurang Upaya Kirtash


sekarang buat show dah tak boleh pakai high heels. tapak kaki sakit & membengkak nanti


3 comments:

Biqque said...

lain sungguh u berambut pendek :D

edzlin007 said...

kak zaff nampak lain dgn rambut tu. :)

Ein said...

Hi Zaff

Thanks to you and SuriaFM crew yang menggamatkan suasana. Yes, crowd was quite a dissappointment. Maybe we will do better next time, insyaAllah.

BTW, just to update, alhamdulillah Wirazone managed to collect a total of RM20K, and has been divided equally to Pusat Jagaan Kanak2 Kurang Upaya Kirtash and Rumah Titian Kaseh.