Thursday, December 24, 2009

to all : thank you so much! ♥ ♥ ♥

happy birthday to me.. ;) thanks kepada semua yg wish sama ada kat Facebook & sms.. terharu & really appreciate it.. muah!

ramai yg amik cuti masa birthday, tapi saye tak penah terfikir lak macam tu.. this year, takde sambutan ape-ape (macam tahun-tahun lepas), saye keje mcm biasa & kitorg pun simpan our celebration sebab nak sambut kat bali next month.. all in one = my birthday + opie's birthday + our anniversary.. ok tak? huhuhu..

hari tu, lepas on air pukul 10 malam, ingat nak balik terus ke rumah sebab saye rasa tak sedap badan.. tekak sakit, kepala sakit & satu badan rasa sengal-sengal, rasanya mesti nak demam.. tapi opie lak nak ke rumah parents dia, kata nak amik dodol la ape.. saye tanya, "tak blh ke amik hari lain? i tak suka dodolla".. dia ckp, "kena pegi jugak, i suka dodol!".. boleh??? sampai area rumah dia, nampak kereta my parents, "eh eh? takkan dari siang berjalan diorg ni?"..

masuk je pintu, tada!!!! surprise!!! *blush blush* thanks u all.. i love all of u so much.. thanks sayang sbb arrangekan surprise ni walaupun.. tak berapa jadi! hahahaha.. sebab dah nampak ramai org kat luar rumah, pintu lambat bukak & confetti tak meletop, armand tak kuat nak tarik! hahahahahaha.. anyway, it was so sweet.. thank u, thank u! ♥ ♥ ♥





2 candle besar + 1 candle kecik = 21 tahun! hahahaha..


thank you sayang, i heart u!




zarra pun ada.. dah pandai meniarap sekarang, bangun tido je mesti nak meniarap

thank you semua yg datang - pakdek & family, pak itam & family, my family & the organizer, my hubby's family.. love u all!

muka org demam kena surprise.. hilang la jap demam, tapi balik je rumah, badan jadi panas gile, siap menggigil-gigil & kepala pun sakit sangat..



dah penat meniarap, tak reti nak pusing balik, terus lentok..



3 comments:

j.e.j.a.r.i. said...

i loveeeee surprise!!! :D

Ely Hasrul said...

hepi besday zaff!!! ooo cmtu ropenye muka penyampai radio blk keje.. apesal masih cun? tak puas ati ahhahahahah

enjoy bali ya!!!

edzlin007 said...

happy birthday kak zaff. take care ya..
comelnya zarra