Sunday, December 23, 2007

Happy Birthday to me....

its my birthday!!!! tapi apsal arini i mcm takde mood je? ni mesti sbb mlm td tak boleh tido... sampai ke pagi i tak leh tido... ntah ape yg difikirkan pun taktau... tu yg the whole day takde mood... tgh hari after lunch try tido... still tak boleh... tension betul! opie ajak kuar pun malas nak kuar... sian kat dia nak celebrate my birthday, tp birthday girl lak buat perangai... tp bila fikirkan balik, i pun kuar la gak ngan dia....

jumpa2 je dia, i got a big surprise from him... what and how the surprise look like? biarla i je yg tau k... hehehe.. but to share with u all, i got a roxy handbag and a ring... i suka beg tu sbb i mmg dah tgk2 beg tu kat roxy before this. beg tu dia letak dlm gift box yg sgt cantik and the ring dia letak dlm poket beg tu... kalau dia tak inform about the ring, mmg i tak jumpa sampai ke sudah... i tak explore btl2 pun beg tu sbb still shocked... mmg la i ni tak leh msk treasure hunt sbb tak pandai nak korek2 ape yg tersembunyi.... hahahaha.. but, what i most like is the gift box... kotak tu sebenarnya kotak model dia.. opie punyela creative, dia cat balik kotak tu... at first i thought dia bagi i kotak kayu, tapi tak... dia buat kotak tu jadi mcm kotak kayu... santek sangat!!! thanks a lot! tak sabar i nak pakai beg tu pegi ofis...







then, we went to pavillion... nak tgk movie cite i am legend, starring will smith... dlm kejar masa nak tgk movie tu, sempat lagi i shopping beli slipper kat reef... cantek sgt slipper tu... trus pakai time tu gak... hehehe... the movie started at 9.15 pm... best gile la cite tu... sape yg tak tgk lagi, u better go and watch it... tak rugi and will smith berlakon mmg gempak! abis movie, i ajak opie gi bangi kopitiam... again... nak minum white coffee dia... dah terbayang-bayang rasa air tu dalam mulut i ni... sodap sgt! i makan asam laksa and dia makan nasi lemak sotong... dua2 sedap cuma asam laksa dia teramat masam...

thanks a lot for those yg bagi hadiah and card for me... and also utk u all yg call or sms me... terima kasih byk2... i really appreciate it... love u all.... muahhhhhsss... but for those yg lupa nak wish i... nak majukla ngan korg!

2 comments:

Aziz Laikar said...

Muahahaha... ampun!!! ampun!!! Asyik remind-kan diri dari last week lagi, tapi on the day itself terlupa pulak....

Happy birthday darling!!!!

Zaff said...

tiada ampun bagimu!!!! sebagai pengganti, kena bagi hadiah besar2.... hahahaha... anyway, thanks a lot my dear!