Wednesday, December 5, 2007

amikla tau isu semasa ye & MCR Konsert...

yesterday got sms from abg kc... dia ckp today ada meeting with COO (Engku Emran) at 2 pm... so, i before 2 dah sampai ofis... tp as usual la, still tak start on time gak.. dlm 2.30 kot barula start, if i'm not mistaken... tak check jam pun...

mcm biasa abg kc start dulu... dia remind kitorg mcm2 antaranya, show prep, show report, buat blog for those yg tak buat lagi dan macam2 la... juga dia ckp next week he will announce new line up & new schedule dj with the new segment.... nervous tu!!!! sambil2 tu dia tanya pasal sukan sea korat... and unbelievable, ada gak yg aware langsung pasal sukan sea yg tgh berlangsung skang ni... isy isy isy isy... how la??? isu semasa pun tak tau ke? sampai ada yg mmg taktau skang ni sedang berlangsung event tu and bila tanya kat mana, lgla depa taktau... trus mengamuk gakla abg kc...dia frust ngan we all yg lgsg taknak amik tau ape2 isu semasa and tak baca paper... so, moral of the day... after this kena baca paper or surf internet and amik tau pasal sume benda yg terjadi skang ni...

abg kc dah bengang, trus dia panggil boss ckp ngan kitorg... dia ckp dia dah malas nak ckp byk... biar boss je yg tegur... so that sume akan respect sket... hehehehe... boss masuk je dia trus tanye sape yg tak aware pasal sukan sea.. pandai2 la jawab ye... hehehehehe... after a little discussion with him about our on air performance, dia pun kuar from board room... tp kitorg ngan abg kc tak settle lagi... jgn ingat seksa dah lepas! dia bagi quiz pulak... bolah tahan byk gak questions this time... adala gak 2,3 soalan yg takle jawab... hehehehe... and lagi satu yg syoknye meeting arini, kitorg dpt tiket ke konsert MY CHEMICAL ROMANCE this sunday... yahoooo!!!!


kul 4 msk konti buat recording ngan tuah sbb abg kc nak jumpa, tp tak jadi... dia tak sempat and he will see us tomorrow... something interesting about tuah vs zaff today... i tanya to the caller lelaki, "perempuan kalau bersiap nak ke mana2, ada satu perhiasan atau pakaian yang warnanya aka sama dgn handbag, apakah ia?".... first dia jwb "tudung".... hehehehe... i dah gelak dah... so, i ckp tudung mesti sama ngan baju, ni i nak yg sama dgn handbag... dia blh jwb ape tau? stokin!!!!! hahahahaha... trus i ckp, "jenuh lak nak jalan nak kena selak kain or seluar nak bagi nampak stokin yg sama kaler nagn handbag... that time i dah gelak bagai nak gile... apa la... hehehehe... jawapannya, kasut... okla, dah dekat la ngan stokin... fair la sbb dia lelaki, apa yg dia tau pasal dressing wanita kan??? hahahaha... tp at last dia gak yg menang... i was wondering napela perempuan asyik kalah je... sbb tuah bg soalan susah kot? or i yg bg soalan senang sgt kat lelaki?... it's ok, kite tunggu esok lak ye....

1 comment:

nurul said...

ish3..zaman dh canggih skrg ni pn malas nk amik tau isu semasa. smuanya ujung jari je.. anak sapa la tu???
tp zaff ok kn.. dj berilmu kata kn. wink! wink! wink!