Wednesday, July 13, 2011

makan-makan lagi

lama punye event baru nak update kat sini. awal bulan Mei, adik opie nak belanja satu family makan. so me cadangkan makan kat thai express the curve since tak pernah ke sana, some more i already bought the discount coupon. kalau makan above RM150, discount RM60 or makan above RM200 discount RM100. so jimatla kan? nak-nak orang baru keje, tak nakla ketuk dia makan kat tempat mahal. kalau tak, jenuh nak layan. hehehe.. me, opie & rizqy ke sana around 6pm something & before tu kitorg jalan-jalan dulu.


rambut rizqy yg baru kena potong before keluar. gonjeng.. me no likey..


buat projek lak.. masuk baby room tukar diapers dia. tgkla, tak reti duduk diam.


i makan ni, soft crab with blackpepper gravy & rice. sedap! alamak.. tgh blog ni terasa lak nak makan..


ni nasi goreng ayam, opie punye menu as usual kalau pegi mana-mana


fried kuey teow


green curry noodle & tomyam


ni nasi goreng ape ntah.. lupa, tapi sedap


orang darah manis. nak kawin bulan oktober ni


saje opie captured gambar ni. nenek "melarikan" rizqy jauh dari kitorg! hahaha


ni la dia orang yg belanja kitorg. ni pun darah manis, nak kawin bulan april tahun depan


uncle kanda cepat kawin, bagi rizqy kawan ye!


ni pun cepat-cepat bagi rizqy geng. :P


last but not least..


total belanja RM200+ tapi bayar RM100+ je. jimatkan? nanti bulan puasa boleh pegi lagi dgn my family lak. coupon tu boleh guna sampai bulan oktober. eh eh dah tak lama nak puasa kan? dah ganti puasa?

3 comments:

missayu said...

suke tgk pai n khasmah....kolej lover.... :)

rusna wana said...

bestlah dpt kad diskaun ni..jimat n berbaloi2...

fiszah_pjo said...

rizqy macam 100% ikut muka mama die :)