Monday, February 18, 2008

lepak ketika tak sihat

walaupun demam, sempat gak lepak ngan opie & affan kat old town kopitiam, kat jln cheras... opie dtg umah last sunday, melawat org sakit... hehehehe...

that was my first time went to old town kopitiam... not bad... saye suka lepak situ sbb the food was okay & surrounding pun best... tak ramai melayu (yg suka tgk2 org mcm tak penah nampak org!) & jarak antara meja agak jauh... so, blh lepak dgn free nya...

tp tak tau la old town kopitiam yg kat tempat lain... saye penah pegi kat jln yap kwan seng... unfortunately parking takde, some more baru je kereta lalu dpn restaurant tu, org keliling dah pandang2... so, trus tak jadi nak lepak situ... tak paham la org melayu kite! kalau kite sampai kat mana2 kedai mkn or mana2 tempat, suka sgt memandang dan menyibuk... tak pandang tak boleh ke? sbb tu saye suka lepak dkt tempat yg tak ramai org or ramai bangsa lain selain melayu... takde sape nak sibuk hal kite!

yg ni tak tau ape masalah dia!

makan roti bakar je...

old town white coffee, jalan cheras

walaupun takde suara, tetap tak berhenti bercakap!

2 comments:

pa'E fm said...

yupp!! sy pun suke lpk oldtown..tp kt sri hartamas la. environment ok!..kdg2 lpk kopitiam kt damas...ok gak situ pun..

Farid Zenon said...

huu Sangat suka kopi kat sini, but parking susah la