Wednesday, August 19, 2015

last Ramadan

tiba-tiba terlupa pulak nak update blog ni. hahahahahaha. okla, dipendekkan cerita, jom layan gambar recap sebulan masa Ramadan lepas. 

1 Ramadan - Alhamdulillah dapat berkumpul semua adik-beradik di rumah mama

4 Ramadan - pergi tengok Minion kat Wangsa walk sebelum berbuka di rumah mertua

Rizqy dengan the only cousin belah Keramat


5 Ramadan - iftar dengan mama dekat kedai tomyam area rumah je. gerai tu dah upgrade masuk kedai, hebat!

6 Ramadan - ke bazar di Taman Bukit Cheras

7 Ramadan - iftar di The Curve sambil tengok-tengok baju raya Rizqy



9 Ramadan - takde mood & sangat busy

11 Ramadan - ke Aeon Cheras Selatan shopping baju raya Rizqy

11 Ramadan

14 Ramadan - ustaz dah ready nak pergi school

16 Ramadan - projek terbaru Dash&Dot - pin tudung LEGO

17 Ramadan - ke Hospital Tawakal melawat pakki yang kena minor stroke

18 Ramadan - berkesempatan berbuka puasa dengan penghuni Rumah Orang Tua Pusat Jagaan Al-Fikrah Kampung Sungai Sekamat, Kajang. kami masak ramai-ramai. artis daripada KRU Music pun join sekali

19 Ramadan - meriah studio dengan hiasan raya. hehe

album raya Suria FM & Warner Music telah selamat berada di pasaran

21 Ramadan - kak Adibah Noor belanja buka puasa di ofis. Alhamdulillah.

22 Ramadan - heading to mom's place for iftar

23 Ramadan - pelancaran album raya Suria FM & Warner Music di KL Sentral


24 Ramadan - yeay nak raya!


25 Ramadan - tertipu bedah. Kat gambar labuh, tapi bila dah gantung, singkat pulak. Takpelah, janji cantik. Yeay nak raya!

25 Ramadan - my bff came for iftar at our house. love.

26 Ramadan 

27 Ramadan

28 Ramadan 

29 Ramadan - half day then we went to IOI Mall, shopping raya last minute

beli lego lagi

malam raya - semua dah ready! yeay raya!!!


we had a great Ramadan. banyak juga jemputan berbuka yang ku dapat tahun ni, Alhamdulillah, thanks for the invitation. next year jemput lagi ye!

















1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)