Friday, May 18, 2012

mother's day hi-tea

Isnin lepas, ada Mother's Day hi-tea kat ofis. first time sambutan macam ni diadakan. mula-mula ingat mcm tak nak pegi sebab start lambat around 4.30pm, tapi memikirkan its for all moomies, why not kan? balikla lambat sekali sekala & redahla jem sekali sekala. semua ibu-ibu yang bekerja kat Star Radio Group dapat sejambak bunga & shopping voucher RM100. then ada makan-makan, games, lucky draw & performance by staffs. it was simple but fun.

 hosted by Halim Othman, Naim & Wan


 all mommies
 gelek sikit. performance by Capitalfm announcer



 antara game yang ada petang tu




 game teka nama filem



 last, performance by all mommies from SuriaFM. actually ada "bapak ayam" yg ajar kitorg menari kat depan tu, cuma gambar tak snap




 tergelak besar sebab ada org lain yg menari bawah stage!


Suby & Halim dah conquer. haha




thank you to Star Radio Group for the celebration. rasa sangat dihargai. next year buat lagi, hadiah pun bagi yg lagi best. haha



2 comments:

DeQWa said...

akak xdtg putrajya ke smlm...
ari sabtu aritue dpt jumpa ngan Dj Lin ,hehe...

Su Hashim said...

:)