Monday, April 23, 2012

Bangi ke Seremban

Sabtu (14 Mac), ada jemputan makan. Naim nak bukak bisnes catering, so dia jemput ke food testing. makan nasi beriyani ayam & kambing, sedap gile! sape-sape nak order nasi beriyani original batu pahat johor, boleh contact ku.

Rizqy pun mkn nasi beriyani & papadom

 cheeky face. comel la tu? :p


 muka dah kekenyangan


then, lepas dah kenyang & lepak-lepak jap dengan officemates, kitorg pun gerka balik.. masa on the way, opie ajak pegi Alamanda since dah dekat dengan Bandar Seri Putra, Bangi, tapi macam takde feel nak pegi jalan-jalan, so we decided balik rumah jela.. bila dah kat highway Sungai Long, ku keluarkan idea, "pegi Seremban makan cendol pun best gak ni." before this asyik tak jadi nak pegi je, since highway tu straight terus ke LEKAS & Seremban pun ala-ala setengah jam je dari rumah kitorg, so ape lagi? tanpa berfikir panjang, kitorg pegi je. selalu orang cakap, benda kalau tak plan, mesti menjadikan? kaedahnya, sampai la kitorg ke Cendol Haji Shariff Seremban.. haha.




Rizqy baru bangun tidur.. tension je muka. hehe





 first time try, sedap. tak pekat sangat, tak cair sangat, mild je.. harga RM1.50


  rojak dia pun sedap. recommended!


lepas makan, kitorg terus balik. sampai ke malam lepak kat rumah je, malam layan Mania & opie buat keje. ye, dia nak shooting, weekend pun kena buat keje kat rumah siapkan skrip dia.. okla, keje kuat, dpt banyak duit utk I belanja kat London nanti ye, since U tak boleh pegi.. :p

bila dah duduk rumah, ada jela perangai Rizqy. tengok ape dia dah buat? dia pegi cabut skirting dinding tu!

ni sibuk vacuum rumah pulak






2 comments:

lady scooter said...

rajinnyer si kecik tu...he3

http://skuterlady.blogspot.com/

Mamavouge said...

Kak zaff kurusnya...buatla n3 tips kurus