Tuesday, March 27, 2012

welcome Lil-Z!

welcome Lil-Z! si kecik yang surprisekan mummy & abah dia. bila scan kat klinik Putrajaya nampak boy, tapi bila specialist scan, dia tak nampak jantina ape sebab masa tu baby dah full dlm perut. so bila keluar, it's a GIRL! hahahaha.. tergelak subuh-subuh hari masa dpt mms dari mama. congrats angah & Aidil. lahir pada 26 Mac, pukul 11.56 malam, berat 3.04kg. cara lahir, c-sect sebab dah satu hari masuk wad, tak dilate-dilate, just 1cm je.. dah induce pun tak jalan. nama penuh baby? takde lagi sebab tak prepare sebab ingat boy. yang penting, anak buahku ni sangat cantik & comel. bibir merah! mama geramla! nanti kite jumpa ye Lil-Z.




3 comments:

Achik_Huda said...

Memg sgt comey & cantik...tahniah angah & sume family pak jang..

Nur Raihana Abd Rahim said...

comel..mcm anak cina,anak mat salleh pun ada gak bila tgk gambar ni..sampaikan salam tahniah pada zaf ye..;)

Zaff Zafrina said...

achik - thanks. :)

nur raihana - insyaAllah.. kan? mcm omputih. :)