Saturday, March 31, 2012

Ustaz Don

Fenomena Ustaz Don melanda SuriaFM. Sejak tgk show dia kat tv Al-Hijrah, semua dok bercakap pasal dia. Muda, handsome, kelakar & yg penting tinggi ilmu agamanya. Jadi, kitorg kat SuriaFM pakat berfikirla nak ajak dia dtg interview since dia dah popular kan? Kebetulan, ada student dia dari KUIS buat internship, jadi apa lagi, gunakanlah dia utk panggil Ustaz Don dtg SuriaFM. Khamis lepas dia dtg, me sempat amik gambar dgn dia. Yeay! Dia sampai lambat sbb jalan jem, so balik pun lambat. Lepas live, dia buat recording sikit, then lepak breakfast kat pantry depan my table. Masa nak mkn, dia siap ajak join sekali, katanya mai join sembang-sembang, blh tanya apa-apa, insyaAllah dia blh jawab. So ape lagi, laju je me & Seri duduk sekali dgn breakfast team makan-makan dgn dia. Bestla dia, peramah, sporting & sempoi. Umur baru 28 tahun, kat luar rugged je dressing, tak mcm ustaz. Tapi sorry ye kepada kaum hawa, he's taken, dah bertunang & insyaAllah kawin tahun ni. :-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

misha.w said...

zaff. betol ke ni ustaz don? mcm lainnya dlm rancangan 30min bersama ustaz don tuh..raget nyeeee. :)

Zaff Zafrina said...

misha - iye betul. tak tipu.. memang rugged kan?