Thursday, February 23, 2012

13 months

jom recap Rizqy Harris dari lahir until now.


fresh from perut


few hours lepas keluar perut


29 Januari 2011 - sebulan


2 bulan


3 bulan - dah pandai pusing


4 bulan - dah meniarap


5 bulan - first time swimming & gigi dah keluar


6 bulan - dah duduk


7 bulan - dah boleh berdiri tapi still kena pegang


8 bulan - dah duduk & berdiri stabil


9 bulan - dah berjalan & gigi dah 4 batang - 2 bawah, 2 atas


10 bulan


11 bulan - admitted kat KPMC 3 hari


12 bulan - dah terror berlari


13 bulan - gigi geraham atas dah tumbuh & gigi bawah tumbuh lagi sebatang


*sob sob*



6 comments:

missayu said...

rizqy comel......

fiszah_pjo said...

rizqy comel!perkembangan rizqy ni kategori baby yg pantas..cepat semuanya..my bby 9 bulan baru meniti2..lom jalan lg..ehhe..

Ely Hasrul said...

sob sob.. good boy rizky cpt jalan..

Zaff Zafrina said...

missayu - thanks. :)

fiszah - dia jalan cepat ikut kitorg berdua sebab kitorg pun jalan 9 bulan. setiap baby unik kan? ada benda lain dia cepat, ada benda lain dia lambat. :)

skin - sammi dah 4 tahun, nanti dapat adik, mami start balik experience jaga baby dari kecik. sob sob

Aida Lela said...

ringannya si rizqy ni. dari pandai pusing sampai dapat berjalan..5 bulan dah tumbuh gigi, anak saudara saya dah 9 bulan masih belum tumbuh gigi, cuma berdiri dah boleh dah tapi still kena pegang..hehhehe..

*ringan = cepat

Zaff Zafrina said...

aida - dia memang ringan, sbb tu semua cepat. tp badan dia kurus, dah setahun berat baru 9kg.