Wednesday, August 22, 2012

Raya raya!

lama pulak tak update blog ni kan? tup tup dah raya.. entry vacation kat UK pun tak settle-settle lagi. nantila ku sambung ye.. btw, selamat hari raya aidilfitri. ku mintak maaf kalau ada salah silap dilakukan sepanjang menulis blog ni atau pun masa-masa lain ye.. raya pertama tahun ni sangat meriah walaupun macam biasa kitorg beraya kat KL.. hari tu je kitorg pegi beraya 7 rumah! cheras-keramat-kemensah-gombak-selayang-batu caves-kemensah-sungai long. ha amik kau! itupun kalau ikut ada satu lagi rumah tapi sebab dah malam & Rizqy pun dah cranky sebab ngantuk, kitorg balik terus je.. jom layan mata tengok gambar-gambar my family beraya. :)


with in-laws. all pink!

 nenekku Hajah Rahmah dgn anak menantu

 us yang crazy! :D

 girls in Che Man's family

 five of us

 sangat hyper sikecik ni masa raya haritu

 kitrg repeat je baju wedding hari tu.. buat ape nak membazir kan?

 Abd Rahman's family. Alhamdulillah cukup korum kitorg raya tahun ni..

 Hajah Rahmah's legacy.. ada 4 generasi kat sini

 Rizqy dengan moyang

Rizqy malu-malu alah. mummy tu kenapa? hahahahaha



1 comment:

fiszah_pjo said...

selamat hari raya dari fiszah sekeluarga :)

cantiknya :)

suka sangat tengok rifqy tu :)